Produktbewertung für Highway 1 Fashion Lederschnürjeans

17 Bewertungen

Seje snørelæderjeans.

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Har tidligere købt produktet og er blevet mere og mere glad for det. Læderet er af en god kvalitet og snørerne får dem til at se seje ud ligesom pasformen præcis kan tilpasses kroppen. Foret er behageligt og åndbart uden tendens til at klæbe.
Jeg bruger dem meget til daglig brug da jeg synes læderjeans er behageligere end tekstiljeans.
Kan kun anbefales og ville atter engang gerne købe.

Erstellt am: 19.01.2022
Kaufdatum: 02.01.2022

Pantalon cuir a lacets

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Excellente qualité de cuir, fin et souple , et surtout très long pour les personnes de grande taille . Je mesur 1.90m et il me va parfaitement (il plisse bien au niveau des jambes)

Erstellt am: 07.01.2022
Kaufdatum: 22.12.2021

Lederschnürjeans

Qualität gut. Größe fällt klein aus . Das Leder ist fest und trotzdem bequem und die Verarbeitung gut. Die Schnürsenkel ermöglichen eine feine Anpassung der Beine.
Das Futter ist weich und bequem, ohne auf der Haut zu kleben.
Kann ich nur empfehlen.

Erstellt am: 26.12.2021
Kaufdatum: 09.09.2021

Skønne læderbukser.

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Selvom jeg først lige har modtaget bukserne (se e-mail om forsendelse) har jeg gået så meget i dem at jeg har dannet mig en fyldestgørende mening. Pasformen er super til mig (str. 52) især den høje talje, læderet er kraftigt i en god kvalitet, men alligevel behageligt og forarbejdningen fin. Snørerne giver et sejt indtryk og fin indstilling af benene.
Foret er blødt og behageligt uden at klæbe til huden.
Kan kun anbefales.Ville gerne købe igen.

Erstellt am: 17.11.2021
Kaufdatum: 03.11.2021

Excellent

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

J'ai commandé ce cuir suite au conseil d'1 autre acheteur et je suis enchanté de l'achat et ce malgré que la taille qui m'étais conseillée n'était plus en stock. J'ai en effet commandé 1 taille plus petite et j'ai joué sur les cordons, résultat parfait, j'ai gagné entour de taille sans avoir les jambes trop large.
Je recommande cet article pour sa qualité et le modèle

Erstellt am: 29.10.2021
Kaufdatum: 17.10.2021

Lederschnürjeans.

Ich habe Größe 56 gekauft. Bin 1,83. Ist mir persönlich etwas zu lang. Aber mit Boots geht es.
Jedenfalls tolle Verarbeitung. Würde wieder dort kaufen.

Erstellt am: 06.10.2021
Kaufdatum: 28.09.2021

Lederhose

Top Ware kann ich nur empfehlen

Erstellt am: 14.09.2021
Kaufdatum: 06.09.2021

Lederschnürjeans

Ich kenne und liebe diese Lederschnürjeans, hatte sie schon vorher, musste nur jetzt eine Nummer grösser nachbestellen, da ich aus voriger "herausgewachsen" bin (d.h. die vorige zu eng wurde). Nun passt sie wieder als Neuanschaffung.

Erstellt am: 31.08.2021
Kaufdatum: 23.08.2021

Tolle Hose

Bin von der Qualität und Passform begeistert!

Erstellt am: 11.08.2021
Kaufdatum: 28.07.2021

Bien mais....

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Pantalon correct

Dommage que certains rivet n'ont pas été sertis résultat 10€ de plus pour passer au cordonnier

Erstellt am: 10.08.2021
Kaufdatum: 10.07.2021
Bewertung schreiben