Produktbewertung für MTR Battle-X Jethelm

20 Bewertungen

Goede deal

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

super

Erstellt am: 26.11.2021
Kaufdatum: 13.08.2020

Verletzung am Auge

Ich hatte vor kurzem ein Unfall und ein Zusammenprall mit einem Auto. Bei dem Zusammenprall ist das Kinnschutz abgefallen und mein ganzes Gesicht war offen, keine weiterempfehlung von meiner Seite. Auch wenn das Kinnteil nicht auf Schlagschutz überprüft ist sollte es meiner Meinung nach trotzdem schützen bei einem Unfall aber hat es mich nicht also lieber einen Helm suchen der vorne zu ist.

Erstellt am: 04.10.2021
Kaufdatum: 01.01.2021

Fijne helm voor deze prijs!

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Was op zoek naar een motorhelm met zonneklep en afneembaar kinstuk. Heb 37 jaar ervaring met div helmen en rijd inmiddels paar jaar met jethelm wat alleen met regen niet prettig is. Alleen MTR heeft alle mogelijkheden en nog zeer goed geprijsd ook. Helm past goed, sluit goed aan. Pasvorm is goed, moest wel XL nemen terwijl ik normaal L (59cm) maat heb.
Opzetten gaat met bril zonder kinstuk prima, met kinstuk moet de bril (uiteraard) even af en met wat 'gezoek' kan de bril weer op. De binnenkant sluit namelijk strak aan op de oren maar is goed te doen.
De helm is opvallend stil, windgeruis en turbulentie vallen me erg mee.
Het kinstuk is makkelijk los te halen (knoppen li en re binnenin indrukken) en redelijk makkelijk terwijl je 'm draagt weer op te klikken. Wel goed aandrukken anders laat kinstuk alsnog los. Rammelt of schudt ook niet tijdens rijden. Schuifje voor beluchting is wat onhandig geplaatst aan de binnenkant van kinstuk. Lastig open of dicht te zetten tijdens een rit omdat kinstuk ook vrij dicht op de kin is geplaatst. Is ook niet bedoeld als bescherming bij vallen oid meer als bescherming tegen weersinvloeden (regen, sneeuw, kou). En daarvoor wilde ik ook juist zo'n kinstuk. Flinke regenbui bijv. kan met jethelm alleen toch een vrij pijnlijke ervaring zijn....
Vizier is licht getint, had iets donkerder gemogen. Maar dat is persoonlijke smaak. Is in 3 standen (open, half of geheel gesloten) te zetten en voelt solide aan.
Al met al een prettige helm, zeker voor die prijs. Ziet er ook best gaaf uit. Aanrader!

Erstellt am: 03.08.2021
Kaufdatum: 03.08.2021

Good service

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Good all round reliable service fair pricing & quick delivery.

Erstellt am: 23.07.2021
Kaufdatum: 08.07.2021

Nice helmet

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

I liked the helmet very much. Quality materials.
In Belarus, Gomel came in 9 days from the date of payment! Very fast. Thanks Louis. I will recommend the store to my friends.

Erstellt am: 03.04.2021
Kaufdatum: 18.03.2021

Great helmet

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Really good helmet for that price. I like chin guard which is easy removable when helmet is on head just pushing two buttons from inside which is easy reachable. No complaints about logo sticker as in other feedbacks. Mostly used on ATV. Surprisingly silent helmet. Very satisfied.

Erstellt am: 01.04.2021
Kaufdatum: 23.03.2021

Falty product

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Disappointed with the service. When you deliver a product to a customer you suppose to check it first. I have waited for a week to receive a faulty item. The chin guard it is not locking on the right side.

Kommentar
Dear Luc,

we are sorry that the article is not satisfying, please send it back to us for exchange.

Best regards,
Your Louis team

Erstellt am: 31.03.2021
Kaufdatum: 24.03.2021

super wygodny

super helm na krotkie dystanse zeby np. pojechac do sklepu albo na przejazdzke po miescie
jest lekki i przewiewny (idealny na lato )
do 60kmh w zupelnosci okay
do szybszej jazdy nie polecam nawet jako dla pasazera

Erstellt am: 27.02.2021
Kaufdatum: 10.07.2020

Avis casque

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Le top du top. Rapport qualité prix imbattable

Erstellt am: 05.02.2021
Kaufdatum: 26.01.2021

Cooler Helm

Habe den Helm für meinen Sohn (12J) bestellt. Der Helm sitzt super und sieht cool aus. Mein Sohn ist begeistert.

Erstellt am: 15.01.2021
Kaufdatum: 07.01.2021
Bewertung schreiben